Rakennuslupaa tässä yhä odotellaan. Kohta mennyt melkein kaksi viikkoa hakemuksen jättämisestä. Maanantaina viimein uskaltauduin soittelemaan rakennusinssille ja kyselemään tilanetta. Lupaili, että tällä viikolla katsoisi hakemuksen eli reilun viikon se on ollut vain hakemuspinossa Tulisi nyt vaan viimein.

Kastellilta tuli autotallin rakennekuvat ja viimein pääsee suunnittelemaan perustuksia. Laitoin samaan firmaan, joka tekee talon perustukset Design-talon puolesta kyselyn  että mihin hintaan onnistuisi tallin perustukset samalla. Voi kyllä olla, että hintapyyntö on niin kova, että päädyn tallin perustukset kuitenkin itse muurailemaan harkoista. Eipä ole tuollaista tullut tehtyä, mutta kerran olen ollut apuna, kun kaverin talon perustuksia tehtiin, joten eikös se tee jo puoliammattilaisen?

Tänään sovin kaupat myös jätekatoksesta, joka oli työpaikan ilmoitustaululla myynnissä. Oli ihan samanlainen kuin meinasimme itse tehdä ja hintapyyntö oli melkein materiaalien tasoa, joten päädyin ostamaan tuon. Keltainen väri pitää vaan korvata sitten aikanaan samalla harmaalla värillä kuin talossa ja autotallissa. Tälläinen tuli siis hankittua: