Meinaan ainakin maalari. Päätin tänään maalata talon otsalaudat valkoisella, koska ei ole tiedossa, koska tiilikaton asentajat tulevat ja sitä ennen olisi otsalaudat hyvä olla maalattuna. Pitkät sivut sai helposti maalattua tikkailta, mutta päädyissä harja nousee niin korkealle, että se oli pakko maalata katolta.

Toinen pääty meni ihan hyvin, mutta juuri kun olin päässyt toista päätyä maalaamaan, alkoi kova tuuli ja se kaatoi alumiinitikkaat alas. Siinä sitten jatkoin maalaamista ja katselin olisiko ketään auttamaan, mutta eihän sillä hetkellä tietysti ketään mennyt kadulla tai naapuritaloissa. Onneksi tien toisella puolella oli yksi tuttu rakentaja paikalla ja hänelle sain tiedon, että voisiko tulla nostamaan tikkaat. Kiitoksia paljon vaan Nikolle!

Tässä nyt kuitenkin talon otsalaudat maalattuna.

LVI-valvoja poikkesi illalla katsomaan tallin viemärit ja löysikin pari pientä puutetta, jotka korjaten homma on ok. Nyt kuitenkin sain luvan peittää viemärit, niin pääsee tallissa styroxien levitykseen. Olenkin aloitellut styrox-hommia poistamalla ylimääräisen styroxin seinien viereltä. Sinne tuli sitä liikaa, koska meille tuli perustukset muotilla ja siinä on styrox koko matkalla sisällä. Tallin seinissä kuitenkin perustus nousee lattiasta 20 cm korkeammalle, joten siltä osalta piti poistaa styroxia. Kuvassa seinän osa, josta on poistettu turhat styroxit ja polyuretaanilevyt näkyy nyt.

Tontille on kertynyt aikas paljon laudanpätkiä talon kasaajilta ja nikkaroin niille kuormalavoista kehikon, jonne niitä olisi tarkoitus kerätä. Pilkotaan ne sitten joskus paremmalla ajalla polttopuiksi.