Aloin valmistella tallia lattioiden valamista varten ja päätin tänään laittaa sinne viemärit paikalleen. Homma olikin rankempi kuin arvasinkaan, koska hiki valui rankasti kun soraa lapioi, koska ulkona oli niin kuuma keli. Kaikki tallin oviaukot paitsi yksi on peitetty pressuilla, joten ilma ei kulje minnekään ja fiilis on kuin saunassa.

Öljynerotuskaivon putki on jo paikallaan kuvassa.

Tulevalle vesipisteelle on myös vedetty lattiakaivo. Sen tarkka korko ja paikka pitää katsoa, kun styroxit ja lattiaverkot on paikallaan.

Katolle piti vetää viemärin korvausilma/tuuletusputki ja sen oikean paikan hakemisessa menikin reilusti aikaa. Kiva keikkua kattotuolilla laittamassa sitä paikalleen kiinnityspannalla porakone toisessä kädessä ja ruuvi toisessa kädessä. Jollain tavalla pitäisi vielä pitää kiinnikin, jotta ei itse tipu alas. Sirkukseen voisi hakea tuon suorituksen jälkeen.

Huomenna pitääkin soitella LVI-valvojalle, jos hän kerkiäisi katsomaan putket, niin saisi ne sitten peittää ja voisi alkaa laittamaan styroxia lattiaan.

Tavaran virta tontille vaan jatkuu. Tänään toi Itella keskuspölynimurin putket asennussarjoineen sekä Kaukokiito toi ilmeisesti LVI-kuormasta unohtuneen/myöhästyneen tulvarin. Itella hoiti homman kyllä tosi hyvin, kun soitti että koska olen paikalla ja sovimme tuontiajankohdan. Eli vaihteeksi kiitoksia Itellalle. Kaukokiito taas hoiti homman perinteisesti ja soitti vaan että "olen 5 min päästä tontilla tuletko vastaanottamaan tavaran"- tyyliin. Ne ei vaan sitten opi. Onneksi olin jo tontilla sillä hetkellä valmiiksi.