Tänään sovin Enermix:in kanssa, joka toimittaa meille maalämmön, että huomenna aloitetaan asennukset. Huomenna pääsee siis kokeilemaan, kuinka pumppu sopii tuonne meidän reilu 2 m2 kokoiseen tekniseen tilaan. On siinä hiukkasen haastetta, kun teknisen tilan kynnys on noin 60 cm korkeudella maasta, kun terassia ei ole vielä tehty sen eteen. Pitää rakentaa tuojien kanssa jonkinlainen ramppi kuorma-lavoista, jota pitkin pumppua sinne laitetaan.

Design-talolta tuli myös tietoa sähköpostilla aamulla, että lisää sisustustarvikkeita on lähtenyt meidän tonttia kohti. Iltapäivällä sitten soittivat Transpointilta, että toisivat ne huomenna päivällä (Tottakai keskellä päivää). Ajankohta oli nyt sopiva, koska olin sopinut töistä etäpäivän maalämpöpumpun asennusta varten.

Ongelmana on se, että minne noi tunkee sisällä, kun maalarit ja tapetoijat ei ole vielä saaneet hommia tehdyksi. Pakko varmaan laittaa olohuoneen ja jonkun makuuhuoneen keskelle.

Lisäyksenä aikaisempaan kirjoitukseeni, että päätin soittaa Design-talolle ja kysyä, että miksi viimeistelytuotteet tulee jo nyt. Vakuuttivat, että ei ne tule vielä ja heidän hieno extranet vaan sekoilee ja laittaa vääriä viestejä. Ilmeisesti huomenna on tulossa puuttuvat lattialaatat pesuhuoneeseen sekä yksi laatikko wc:n välitilalaattoja, jotka tuli alunperin väärän mallisia.