Meille tuli talon tekniseen tilaan yksi seinä muurattuna harkoista, koska kyseinen seinä on pesuhuoneeseen päin. Tuli rapattua se tasaiseksi, jonka jälkeen pääsin maalaamaan koko teknisen tilan valkoisella. Tuota valkoista maalia oli jäänyt ylimääräiseksi aikaisemmasta talostamme, joten päätin käyttää sen tuonne.

Sunnuntaina pitäisi varmaan vetää vielä toinen kerros maalia.

Tarkoitus olisi laittaa tilaan myös kulmalistoja, joita ei tule sinne Design-talon toimesta. Laitan ne itse kuitenkin, koska tulee siistimpi tila.

Jalkalista tulee Design-talon toimesta ja niihin tulee alle tiivisteet, koska niiden tarkoitus on ohjata mahdollisesta vesivuodosta tuleva vesi lattiakaivoon, jos niin kävisi.

Teknisen tilan lämmittäminen oli muuten ongelma, koska Design-talon sähkärit eivät olleet sinne laittaneet sähköä rasiaan. Ainoa rasia tilassa on sähkökaapissa ja tuon rasian sähkö oli estetty kuparilangalla, kuten kaikkien muidenkin rasioiden kuten keittiössä olevien pistorasioiden. Kirvesmiehen kanssa tuskailimme asiaa ja lopulta poistimme langan tuosta yhdestä sulakkeesta, jotta saimme rasiaan sähköt. On meinaan tärkeätä saada lämmitin tilaan, koska alkaa olla tulossa pakkasöitä ja pelkona on vesimittarin jäätyminen.