Talon puolella on ollut hiljaista viime ja tällä viikolla. Laatoittajan pitäisi olla jo saanut valmiiksi viime viikon torstaina talon laatoitukset, mutta eipä miestä ole näkynyt talolla sitten reilu viikko tekemänsä lattioiden hiomisen jälkeen. Ei ole kosteuseristystäkään laitettu mihinkään tilaan.

Jouduin tänään soittelemaan Design-talon työpäällikölle, että koska tuo laatoitus tapahtuu, koska homma alkaa olla jo viikon myöhässä? Ei mulle ole väliä koska laatoitus tehdään, kunhan Design-talo luovuttaa talon ajoissa. Ongelmana on  vain se, että kalusteet pitäisi tulla Topi-keittiöltä tällä viikolla ja minne ne tunkee, jos laatoitus on tekemättä. Lisäksi Topi-keittiön pitäisi aloittaa kalusteasennus ensi viikolla, mutta epäilen että ei ainakaan alkuviikosta onnistu, koska tuo laatoitus on tekemättä.

Tiistaina oli kirvesmiehet poikenneet ilmeisesti tosi pikaisesti talolla, kun olivat laittaneet yhden nurkkalaudan paikalleen Enempää eivät ilmeisesti olleet kerinneet, joten talosta puuttuu vielä muut nurkkalaudat, terassien kaiteet, sekä koko takaterassi. Lisäksi ulkoverhous on jatkamatta toisen puolen yläosastaan. Saisivat pikkuhiljaa tehdä nuo hommat pois. On meinaan heidän hommien valmistumista odottamassa kattotuoteporukka, joka ei ole voinut tulla laittamaan rännejä ja syöksytorvia taloon.

Itse olen viime päivinä tehnyt tallin puolella seinien sisäkoolaukset valmiiksi ja eilen aloitin sisäkaton koolausta. Kuvat jäi kameraan kotio kun akku loppu kesken homman :=)  Niitä myöhemmin laitan tänne.