Tontilla on tänään vilskettä aikas reilusti, kun sinne sattuivat samaan aikaan sekä Topi-keittiön kasausporukka että Talovarustepoikien kattotuotteiden laittajat. Lisäksi Transpoint toi myöhässä olleen astianpesukoneen sekä Kaukokiito LVI- tavaroita.

Talovarustepojat asensivat rännit ja syöksytorvet sekä taloon ja talliin. Taloon tuli heiltä lisäksi lumiesteet sekä kattotikkaat.

Ihan putkeen ei heidän hommat menneet, koska takapihan terassin kohdalla olivat laittaneet syöksytorven laskemaan terassin sisälle! Ei sitten tullut heille mieleen, miksi tuo rännikaivo on tuossa sivussa eikä tuossa palkin vieressä terassin sisällä. Kyseisen palkin viereen tulee vielä toinen tukipalkk,i kuten ylemmältä tasanteelta näkee. Pitänee soitella tuosta huomenna, että voisivat tulla korjaamaan tuon.

Topi-keittiön porukka kasasi kaikki talon kalusteet päivässä, koska olivat Jyväskylästä asti tulleet tekemään hommaa.

Pieniä ongelmiakin oli heidän asennuksessa, koska mm. WC:sta puuttui peilikaapin toisesta ovesta oikeanlaiset saranat sekä eivät saaneet keittiön vitriinkikaappia laitettua paikalleen, koska sen kohdalla ei ole tukipuuta poikittain. Tämä on kyllä ihan Topi-keittiön oma syy, koska kalustekuvat valmistuivat niin myöhään, että kirvesmiehet olivat jo tehneet seinien rungot ja levytykset. Kaipa tuon kaapin saa paikallaan seinällä pysymään, kun laittaa oikeanlaiset kiinnikkeet. Kauhea määrä oli kaappien kasaamisesta tullut pakkausroskaa ja juuri lauantaina tyhjennetty peräkärry on taas ihan täynnä.

LVI-tavarat saapuivat myös tänään.