Tontilla on alkanut tapahtua urakalla tämän viikon lopulla. Perjantaina ja lauantaina talolle saapuivat laatoittajat ,jotka laatoittivat ja saumasivat lattiat kalusteita varten.

Tuulikaapissa on tälläiset laatat:

WC:n lattia:

Keittiö ja takana näkyy hiukkasen kodinhoitohuoneen laattalattiaa.

Pesuhuoneeseenkin oli laitettu kosteuseristys.

Itse kannoimme pihassa pressun alla olleet tallin villat tallin välikatolle sekä talliin sisälle. Enää ei tarvitse pelätä, että tuuli repii pressun pois ja villat menee pilalle. Tallin välikatolla on aikas ahdasta. Pitää ensi viikolla alkaa levitellä villoja kattotuolien väliin.

Loput villat tungimme sisälle talliin.

Itse laitoin viikonloppuna tallin ovenpieliin pellit ja peitimme aukot levyillä. Tallin nosto-ovet tulevat vasta joulukuun puolessa välissä, joten nyt pysyy paremmin lämmin sisällä tallissa.

Sisällä tallissa on oviseinä jo levytetty ja katto koolattu ovien kohdalta.

Design-talon kirvesmieskin ilmestyi yllättäen sunnuntaina (Isänpäivä :) tontille tekemään takapihan terassia. Mitä sitä nyt juhlapäiviä viettämään. Tuli itselle jotenkin syyllinen olo, kun hän päätti uhrata vapaapäivänsä meidän taloprojektin takia.

Eli vauhdikkaasti on hommat edennyt loppuviikosta. Ensi viikolla pitäisi sitten tulla Topi-keittiön kasaajat, joten lisää muutoksia tiedossa. Sen jälkeen sisällä on tilaakin paremmin, kun kaapit saadaan paikoilleen.