Viikonloppuna raksalla on tapahtunut taas paljon. Kirvesmies oli tekemässä keskeneräistä terassia ja nyt siihen on viimein saatu pintalaudoitus.

Laatoittaja oli viikonloppuna tekemässä laatoituksia sisällä koko ajan, mutta kuvia niistä myöhemmin, kun kerkiämme ottamaan.

Itse laitoin perjantaina autotallin sisäkattoon puuttuvat koolaukset, jotta pääsin viimein levittämään villaan välikatolle. Oli muuten lauantaina aamulla niska hiukkasen kipeä kun naulasi noita kattoon. Pakkaslukemat alkoi olla sellaisia, että pitää saada villat talliin pikkuhiljaa.

Kun koko lauantaipäivän levittelin villoja kattotuolien väliin, niin heti nousi tallissa lämpötila +8C -> +15C. Eli hyvin alkoi villa vaikuttaa. Vielä pitäisi alkuviikosta laittaa puuttuvat villat tallin varaston kohdalle, niin on tuokin savotta ohi.

Sunnuntaina pidin osittain vapaapäivää raksalta ja kävimme kaverini Mikan kanssa pelastamassa jälleen yhden Saabin kokoelmaamme

Auto on seissyt vuodesta 1988 astien samassa ladossa, kun omistaja muutti ulkomaille. Pelleiltään niin hyvä auto, että tuon voisi joskus kunnostaa ajoonkin.