Viikonloppu tuli pyhitettyä tontilla siivoushommiin, jotta tavarat ei jää lumen alle. Sahasin kaikki jätepuut polttopuuksi ja roudasin ne uuteen puuvarastoon. Varasto ei ole sisältä vielä valmis, mutta onneksi meillä on rullakko, jonne polttopuut pystyi laittamaan, joten niitä pystyy nyt siirtämään eri paikkaan haluttaessa.

Lisäksi yhdistelin Design-talon kirvesmiesten puupinoja, jotka oli levinneet pitkin tonttia ja olivat hyvin vajaita, koska suurin osa puusta on jo käytetty. Nyt on kaikki käsittelemätön puu yhdessä pinossa suojassa ja pihaankin tuli kivasti lisää tilaa.

Sunnuntaina sain viimein asennettua tv- ja radioantennit talon päätyyn. Ne tuli hankittua jo muutama viikko sitten, mutta homma on jäänyt odottamaan sopivaa ajankohtaa. Asentaminen olisi ollut paljon helpompaa, jos Design-talon hommat olisivat edistyneet edes hiukkasen. Nyt joutui itse tekemään seinän sisälle tukipuut, jotta sai tuon seinäkiinnikkeen tukevasti kiinni. Välilä piti tietysti poiketa ostamaan lisää tarvikkeita, kun mulla ei ollut tarpeeksi pitkiä ruuveja tai pultteja seinään. Lopulta ostin pätkän kierretankoa, josta katkaisin pätkät, joilla telineen sai kiinni seinään tosi tukevasti. Välikatolle pitää asentaa vielä antennivahvistin ja kytkeä antennin maadoitus (Design-talon peruja maadoituspiuha oli 10 cm liian lyhyt, höh!).

Antenni nyt kuitenkin näyttää tältä.