Taitaa meidän taloprojekti lähestyä loppusuoraa, koska eilen kannoimme taloon sisälle Design-talolta tulleen viimeistelytavaroiden lähetyksen. Kolme kuormalavallista tuli taas tavaraa. Juuri kun taloon saatiin tilaa Topi- keittiön kalusteilta, niin taas on huoneet tavaraa täynnä. Sisälle tuli kannettua tosi kylmässä kelissä läjä laminaattia, sisäovet, lauteet, listat ym.

Lisäksi omana tilauksena tontille saapui eilen myös Vitrea-lasitiiliseinä, joka pitää laittaa paikalleen, kunhan laatoittaja saa pesuhuoneen valmiiksi. Päädyimme tuollaisen tilaamaan, vaikka hinta seinällä oli aikas kova.

Tiistaisella muistutussoitolla Design-talon työpäällikölle oli vaikutuksensa ja laatoittaja oli käynyt laittamassa lisää kosteuseristettä pesuhuoneeseen. Toivottavasti aloittaa laatoituksen hetimiten kun eriste kuivuu. Samoin kirvesmiehet olit tehneet takapihan terassia lisää ja sen runko alkaa olla valmiina. Laitan kuvia kunhan saan niitä napattua. Eilen oli niin kylmä keli, että ei tehnyt mieli kuvailla kameralla ulkona.