Tällä viikolla ei talolla ole tapahtunut mitään LVI-miesten käynnin jälkeen. Ulkolaudoitukset ja terassit on edelleen viimeistelemättä, kaapistojen virheet korjaamatta, LVI-työt kesken, sähkömiehiä ei ole näkynyt ja muutkin viimeistelytyöt ovat tekemättä. Tässä alkaa vähitellen hermostuttaa, että mahdetaanko ollenkaan pysyä aikataulussa ja ennen kaikkea, onko mahdollista muuttaa taloon jouluksi, kuten kovasti toivoisimme ja haluaisimme. Hermot tässä menee...

Ilmeisesti tiistaina pitää jälleen soittaa työnjohtajalle ja kysellä aikatauluista. On niistä muutamista aikaisemmista soitoista aina hyötyä ollut, kummasti on jotain alkanut aina tontilla tapahtua... Eniten ärsyttää, kun kukaan ei koskaan voi tiedottaa mistään aikatauluista, joten ei voi yhtään tietää, koska joku porukka on tulossa töitään tontille tekemään. Asiakkaille tiedottamisessa Design-talolla olisi kyllä vielä petrattavaa!

Sunnuntaina oli ohjelmassa "puusouvi", kun toimme peräkärryllisen polttopuita uuteen puuvajaamme. Polttopuita jäi vielä reilusti jäljelle, joten tätä urakkaa on tarkoitus jatkaa varmasti itsenäisyyspäivänäkin ja muutenkin viikon mittaan. Polttopuut ovat olleet Johannan äidin tontilla edellisen muuton jäljiltä ja nyt alkaa vähitellen olla aika saada polttopuut omalle tontille.