Tällä viikolla alkoi talolla loppupuristus, jotta talo saadaan valmiiksi luovutukseen. Luovutukselle on nyt alustavasti sovittu ajankohdaksi Design-talon kanssa 14. joulukuuta eli ensi viikon tiistai.

Eilen tontilla poikkesivat LVi-porukka toiseen kertaan laittamassa puuttuvat hanat sekä vesiyhteyden autotalliin kuntoon. Myös olivat ottaneet mukaan toisen suihkun telineen ja kahva/letku-asetelman, joka puuttui tavaratoimituksesta. Yllättäen mukaan otettu paketti olikin erilainen kuin talolla jo oleva toinen. Asentajat alkoivat sitten soitella rautakauppoihin lähelle ja Tampereen K-Raudasta löytyi oikea malli, joka oli liikkeessä mallikappaleena. Itse olin tulossa tuohon aikaan Tampereelta töistä, joten hain sen asentajille, kun kerran ohi ajoin. Luulisi että nyt olisi kaikki hyvin suihkuteline/kahva/letku-rintamalla? Vaan eipäs ollutkaan!! Kun tuota alettiin asentaa, niin huomattiin, että kyseinen teline onkin 2 cm pidempi, kuin jo aikaisemmin asennettu teline? Oraksella on ilmeisesti mitat muuttunut jossain vaiheessa tai sitten tuo on maanantai-kappale. LVI-asentajat joutuvat siis tulemaan vielä kertaalleen meidän talolle tuota asentamaan.

Sähkömiehiä on tontille odotettu koko viime viikko, mutta tällä viikolla heidän pitäisi viimein tulla. Samoin viimeistelijän pitäisi tulla tällä viikolla sekä Topi-keittiön porukka korjaamaan viat. Lisäksi kirvesmiesten pitäisi tehdä terassit valmiiksi viimein.

Eli porukkaa on tontilla tällä viikolla niin, että päät yhteen paukkaa. Saa nyt nähdä onnistuuko luovutus sovittuna ajankohtana. Se olisi tosi mukavaa jos onnistuisi, koska silloin jäisi mukavammin aikaa muuttaa taloon ennen joulua.