Tontilla oli viikonloppuna kova meno päällä kun useampi porukka teki rästihommiansa. Perjantaina oli ilmeisesti Topi keittiön korjausmies käynyt illalla kun osa ilmoittamistamme vioista oli korjattu ja korjausmateriaaleja oli tullut talolle.

Viimesitelyporukka oli hommissa perjantaina ja sunnuntaina ja teki lattioita ja listoituksia yms. Kodinkoneet on nyt laitettu paikalleen.

Johanna tsekkasi hetimiten hellan tilanteen että voisiko jo joululeivonnaisia alkaa paistaa

Pienimmissä makkareissa on jo laminaatit paikallaan. Ovat joutuneet siirtelemään tavaroita huoneesta toiseen aina sen mukaan missä ovat hommissa. Tässä huoneessa on vielä poissa paikaltaan olevat lauteet.

Listaa on vielä aikas paljon laittamatta paikalleen.

Kirvesmiesporukka oli myös tontilla sekä lauantaina että sunnuntaina ja teki takapihan terassin valmiiksi. Myös kodinhoitohuoneen oven luona oleva kuisti on valmiina mutta se valmistui sunnuntaina niin myöhään että en viitsinyt ottaa pimeydessä kuvaa.

Itse keskityimme viikonloppuna polttopuiden roudaamiseen tontille ja nyt on kaikki 12 mottia polttopuita siirretty muiden nurkista meidän puuvarastoon. Lisäksi tein autotalliin nosto-ovien kohdalle tulevaa kattolevytystä. Meillä pitää laittaa kattoon tupla gyprockit rakennusvalvonnan vaatimuksesta joten nostettavia levyjä riittää. Tallissa ei sada vettä sisällä vaan taaskin lakasin lattiaa ensiksi ja sain pölyt liikkeelle ja sen jälkeen muistin että pitäs kuvakin ottaa.

Tiistaina pitäisi olla talon luovutus kello 14, joten saas nähdä saavatko tänään ja huomenna aamulla loput hommat tehtyä.