Viimein alkoi meidän tontilla näkyä rakentamisen merkkejä, kun tänään aloitettiin maatyöt tontilla. Keli ei ollut mikään paras maahommiin, koska vettä satoi aikas reippaastikin välillä, mutta homma alkoi kuitenkin edetä.

 

Ja kun urakoitsijamme pääsi vauhtiin, niin hän päätti tuoda toisenkin kaivinkoneensa tontille, niin homma sujuisi vielä nopeammin. Oli siinä naapureille mallia maatöiden tekemisessä. Ja naapureiden lapsille riitti ihmettelemistä, kun oli isoja koneita tontilla.

Siinä oli pieni sukukokous tontilla, kun kaksi veljestä isänsä kanssa teki hommia. Pintamaat saatiin kaavittua pois melkein kokonaan tänään ja huomenna alkaa saven siirtäminen pois tontilta. Onneksi kunnalta tuli lupa kipata ylijäämämaat vain 100 m päässä olevalle tyhjälle tontille.

Päivän yllätyksestä vastasi ylimääräinen sähkökaapeli, joka löytyi meidän ajoneuvoliittymän kohdalta vain 5 cm syvältä! Onneksi kaivajat huomasivat sen ennenkuin se meni poikki kaivinkoneella. Maanantaina pitää soitella Vattenfallille, että tulkaa kertomaan mikä tuo ylimääräinen piuha on tontillamme. Se on joko väärässä paikassa oleva sähköpiuha jollekin naapurille tai sitten kunnan miesten vetämä katuvalojen piuha.  Eniten epäilemme jälkimmäistä, koska se on niin oudossa paikassa. Oli mikä oli niin pois se on saatava meidän tontilta ajotien kohdalta.