Eilen illalla vietimme taas tiiviin parituntisen miettimällä tulevan talomme kalustevalintoja. Keittiöön tiedämme jo, minkälaiset kaapin ovet haluamme ja suunnilleen myös työtasotkin ovat tiedossa, mutta mietinnässä olivat nyt halutut muutokset/lisäykset kaapistoihin. Siinä sitä onkin miettimistä, että minkälaisia kaappeja ja hyllyjä mihinkin paikkaan oikein tarvitsee ja haluaa. Muutamia kaappeja lisäsimme keittiön vakiopakettiin lisättäväksi. Samoin muutamia muutoksia ja lisäyksiä tuli kodinhoitohuoneen kaapistoihin.

Kaikkia kaapistoja emme edes vielä jaksaneet käydä läpi. Vielä on ainakin mietinnän alla, minkälaisen peiliovellisen liukuovikaapiston haluamme tuulikaappiin sekä millaiset kaapin ovet haluamme kodinhoitohuoneeseen ja makuuhuoneisiin. Pähkäiltävää siis riittää.

Aikaa kuluu myös siihen, kun kaikki halutut muutokset/lisäykset pitäisi saada kirjoitetuksi sähköpostiviestiin niin järkevästi ja selkeästi, että talofirman edustaja ymmärtää, mitä muutoksia haluamme. Se ei olekaan mikään ihan helppo homma se... Ensi viikon aikana pitäisi homma saada valmiiksi. Hieman asiaa hankaloittaa se, kun haluaisimme käydä vielä uudestaan paikan päällä Topi-keittiöillä katselemassa malleja, mutta kun ei töiden puolesta tahdo ehtiä sinne viikolla eikä ole auki lauantaisin. Vähän hankalaksi menee siis. Mutta pakko on jossain vaiheessa vain tehdä valinnat, ei tässä muukaan auta.