Tasoitusporukka oli tänään talolla ja jatkoi seinien tasoitusta, vaikka luulin että aloittavat jo maalaamisen. Itse paremmin tietävät ,koska seinät on tarpeeksi tasaiset. Ja onhan se tietysti hyvä, että pohjatyöt tehdään hyvin, tuleepahan ainakin tasaista jälkeä maalauksessa ja tapetoinnissa.

Koko päivän odottelin soittoa Transpointilta, että koska tuovat maanantaina ilmoittamansa tavarat. Eipä kuulunut soittoa koko päivän aikana, mutta talolle oli ilmestynyt jossain välissä yksi paketti kattopaneelia, josta ei ollut mitään ilmoitettu. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla tuo ilmoitettu erä, koska mulle sanottiin puhelimessa, että tavaraa on tulossa Haukiputaan värisilmästä, ei Listatalosta.

Jotenkin epäilen että huomenna tulee taas nerokas soitto kuljetusfirmalta "Olen siellä tontilla 15 min päästä, tuletteko vastaanottamaan tavarat?". Vastaus on kyllä että ei tulla, koska tiistaina piti tavarat tulla ja silloin olin valmiina tulemaan.

Maalämpöpumpun asentaja jatkoi pumpun asennusta ja kytki maapiirin kiinni pumppuun ja laittoi sen ilmaantumaan yön ajaksi. Kuvassa osa tulevasta putkihässäkästä.

Itse vietin illan tallilla jääkiekkokierrosta kuunnellen samalla kun laitoin autotallin kattoon puuttuvat muovit. Muovit meni hyvin kattoon, mutta Tapparan peli ei sujunut hyvin

Viimein kaikki oli paikallaan, mutta pimeässä otetussa kuvassa pöly tekee kivaa lumisadetta kameraan.