Tallin kasausporukka tuli viikonlopun jälkeen laittamaan tallin katon kuntoon ja olivat ottaneet mukaan myös yhden vahvistuksen.

Hyvin homma eteni kun oli monta tekijää ja katto tuli valmiiksi iltapäivällä. Talli on nyt valmiina luovutukseen ja tarkoitus olisi keskiviikkona se tarkistaa vastaavan kanssa ja hyväksyä, jos vikoja ei löydy. Tässä kuva tallista katto päällä.

Itse keskityin koko päivän maansiirtourakoitsijan kanssa saamaan loput maansiirtohommat tehtyä. Taloon laitettiin viimeiset styroxit ja reunat täytettiin. Lisäksi sisätäyttö viimeisteltiin karkeammalla tavaralla. Nyt voisi talopaketti tulla. Ainoa pikkujuttu joka jäi tekemättä on maakiilojen laittaminen, jonka meinasin tiistaina hoitaa pois.

Lisäksi soittelin päivän aikana myös maalämpökaivon poraamisesta ja se on alustavasti sovittu keskiviikolle tai torstaille. Asensimme kaivoa varten pari kaivonrengasta paikalleen ja renkaiden välistä vedettiin putket valmiiksi.

Piha myös tasattiin ja se saa jäädä tuohon kuntoon odottamaan ens ikesän pihahommia. Torstaina pitäisi tontille tulla muuten poikkeamaan puutarhasuunnittelija, jonka kanssa olisi tarkoitus talven aikana tehdä suunnitelmat, miten piha laitetaan.