Tänään piti iltapäivällä olla talon luovutus meille Design-talon puolelta. Eilen illalla kun talolla olimme niin ihmettelimme, että ei millään voi homma onnistua koska kesken oli mm. seuraavat seikat:

  • Lauteet ei paikallaan
  • Yli puolet listoista ei paikallaan
  • Puolet väliovista ei paikallaan
  • Oma ulko-ovi ei paikallaan
  • Etuoven terassista puuttuu kaiteet
  • Ulko-ovien kynnyspellit ei paikallaan
  • jne...

Design-talon työnjohtaja soitteli minulle tänään aamulla ja kyselee, että mikä tilanne on talolla. Joko se on valmiina luovutukseen tiistaina iltapäivällä? Haloo!! Eikös tuo ole työnjohtajan tehtävä tietää, missä vaiheessa talolla ollaan menossa ja vahtia, että alihankkijat pysyvät aikataulussa??? Ei avaimet käteen tarkoita sitä, että minä toimin jonakin aikataulujen seuraajana.

Listoitusporukalta oli nyt kuitenkin saatu vahvistus, että tekevät tänään kaikki hommat kuntoon, että huomenna keskiviikkona kaikki pitäisi olla valmiina, joten silloin olisi tarkoitus yrittää luovutusta uudestaan. Toivottavasti onnistuu, koska lauantaina olimme suunnitelleet muuttavamme taloon. Terassin valmiina olosta en tiedä koska se tulee valmiiksi, mutta se ei estä muuttamista.

Eilen tontilla poikkesi myös Topi-keittiön korjausmies joka korjasi ilmoittamiamme virheitä. Melkein kaikki virheet saatiin korjattua, mutta pari jäi tekemättä koska ei ollut oikeita tavaroita mukana. Ei ihan mene Topi-keittiön homma putkeen jos ei saa vikalistan mukaan oikeita tavaroita mukaan? Nyt sitten odotellaan ensi viikolla korjausmiehen korjausmiestä. Toivottavasti tulee sitten kuntoon, että ei tarvitse taas odotella korjausmiehen korjausmiehen korjausmiestä. Ainakin taloprojektin aikana on tullut itselle selväksi, mistä keittiökalustefirmasta en itse tule ikinä tilaamaan mitään kalusteita. Topi-keittiöt pääsee minun henkilökohtaiseen boikottilistaan Suomi-Soffan kanssa.