Design-talon LVI-porukka oli tontilla kolme päivää ja saivat talon putki- ja ilmanvaihtotyöt valmiiksi. Kohde on nyt valmiina ensi viikon keskiviikolle aikataulutettua valua varten.

Jakotukki tulee eteisen kaapistoon piiloon.

Talliin tuli myös keskiviikkona illalla lattialämmityksen putkien laittaja. En ollut varma haluaako hän, että lattiaverkkojen korokkeet laitetaan ennen putkistoa. Kun kuulemma mieluummin halusi, niin aloimme niitä laittamaan Johannan kanssa kovalla kiireellä. On tuo aikas taiteilua kun pitäisi nostaa verkkoa, jonka päällä itse seisoo, että voi laittaa sen alle muovikorokkeen :)

Putket valmiina laitettuna.

Lopuksi vielä painetestaus putkistolle. Tommi tarkkailee.

Muiden töiden lomassa olen naputtanut valumuotin puuvaraston pohjalle. Varastolle tehtiin pohja, jossa on reunavahvistettu laatta ja keskelle dumppasimme kätevästi tallista ylimääräiseksi jääneet styroxit. Vielä pitää hiukkasen sitoa verkkoja ja laittaa korokkeet ja pari rautaa lisää ennen perjantaina olevaa valua.

Kauheasti Design-talon LVI-miesten käynnistä tuli roskaa. Peräkärry on ihan täynnä ja lisäksi tuli tälläinen läjä jätesäkkejä. Pitää tänään roudata ne Pirkanmaan jätehuollon keräyspisteeseen.

Pahviakin tuli kaksi isoa läjää.