Joskus aikaisemmin olen pari kertaa maininnutkin blogissa, että hommasimme pesuhuoneeseen lasitiiliseinän suojaamaan ja erottamaan wc-kalusteita suihkuista. Taloon muutosta lähtien seinä on ollut varastossa odottamassa asennusta, kun muut hommat on kiilanneet edelle, mutta nyt viimein saimme seinän paikalleen ja pesuhuoneen valmiiksi.

Mielestäni näyttää tosi hyvältä. Asennuskin oli aika helppo, kun nosti vaan paikalleen ja porasi seinään 8 ruuvia, jotka pitävät seinän pystyssä. Etuosaan seinän alle lattialle tuli eri kokoisia akryylipaloja, joilla sai lattian kaadon korjattua. Lopuksi sitten vaan mukana tulleella lasisilikoonilla seinän liimaaminen/tiivistäminen seinään ja lattiaan. Ainoa ikävä puoli seinässä on se, että se tulee kokonaisena ja on tosi painava siirtää paikalleen. Nokkakärryllä saimme sen kuitenkin sisälle, kun naapuri tuli auttamaan. Kiitoksi paljon Ristolle avusta!

Laitetaan blogiin myös kuva saunasta:

Toivottavasti kesä tulisi viimein ja pääsisi terassille nauttimaan. Johanna otti tosi komean kuvan auringonlaskusta terassiltamme