Itse keskityin tänään tontilla aloittamaan tallin ulkovuorauksen tekemistä laittamalla pystykoolausta paikalleen. Pohkeet on kipeänä tikkailla kiipeilystä.

Vielä olisi tehtävää toisella puolella tallia ja mm. ikkunoiden yläpuolella. Ikkunoiden yläpuolelle listojen laittaminen on hiukkasen haastavaa, kun Kastellin kautta sinne ei ole tullut mitään pystypuuta, johon listan saisi kiinni. Pitää ottaa villaa pois sisäpuolelta tilapäisesti, laittaa lauta tukemaan levyä ja villat takaisin. Onneksi sisälevytystä ei ole vielä tehty, joten tuon pystyy tekemään.

Talon kasausporukka sai tänään katolle aluskatteen koko matkalle ja nyt se on sateensuojassa varmasti. Huomenna ilmeisesti jatkavat talon päädyssä olevan kuistin kasaamista.

Tässä pari kuvaa talon sisältä. Sinne tehtiin myös vaakakoolauksia tänään.

Tässä kuvassa näkyy muuten varastoullakon paikka ( päädyssä ), jos joku ihmettelee, mihin kohtaan se tulee. Suosittelen tuon lisämuutoksen ostamista taloon mukaan, koska varastotilaa ei ole koskaan liikaa.

Pihaan on tullut tänään myös styroxia, kiviseinätarpeita ja lattiaverkot valua varten. Alkaa taas olla pihalla tavaraa. Onneksi tontilla on tilaa, jonne kerätä tavaraa.