Tiistaina tontille ilmestyi Design-talon LVI-porukka ja alkoivat viimeistellä LVi-asennuksia. Nyt on hanat, ilmanvaihto, keskuspölynimuri, IV-kone yms paikallaan. Vettä tulee hanasta, joten nyt pääsee jo pesemään käsiäkin kun raksalla touhuaa.

Ihan ei heidän homma mennyt putkeen, koska yksi suihkun teline puuttui toimituksesta (itse hana oli mukana). Tässä on ilmeisesti tullut unohdus, kun tilasimme pesuhuoneeseen kaksi suihkua. Heille ei ollut myöskään kerrottu, että tilasimme autotallia varten kylmä- ja lämminvesiputkien kytkennät kanaaliputkiin sekä lämpimälle vedelle että myös kiertovesipumpun. Näihin heillä ei ollut tarvittavia tavaroita mukana. Tulevat tekemään loput hommat ensi viikolla.

Pesuhuoneessa myös jäi käsienpesulavuaarin hana kytkemättä, koska itse allas ja sen alla oleva kaappi oli meidän omaa hankintaa ja emme siitä olleet kerinneet laittaa paikalleen, koska laatoittaja lopetti hommansa siellä maanantai-iltana. Laitoimme nyt tiistaina allaskaapin, lavuaarin ja peilikaapin paikalleen, jotta voivat laittaa hanan myös siihen kun tulevat uudelleen. Hiukkasen pelotti alkaa porailla reikiä ihan uuteen pesuhuoneeseen, mutta hyvin se meni ja tavarat on seinällä kiinni. Silikooniakin tuli laitettua reikiin, joten kosteuseristys pitäs olla kunnossa.

Kuvat asennuksista jäi kameraan joten päivitetään niitä tähän kirjoitukseen myöhemmin.

Nyt enää odottelemme sähköporukkaa sekä viimeistelymiestä ja sitten alkaa asunto olla valmiina.