Lauantaipäivän olimme vaihteeksi pois raksalta, mutta syykin oli hyvä, kun olimme tilaamassa uusia huonekaluja. Kyseinen asia on ollut työlistalla pitkän aikaa ja viimein saimme uuden sohvan, sohvatuolit, keittiön pöydän ja tuolit tilattua. Toimitusajankohta menee tammikuulle, mutta se ei ole meille ongelma, koska voimme viedä jouluksi taloon vanhat tavarat. Lisäksi kävimme Kodin-Terrassa pikkutavaraostoksilla, koska siellä oli asiakasomistajapäivät menossa ja sai -15% hinnoista. Tuli sitten hankittua WC-paperi telineet, naulakoita yms muita tavaroita, jotka taloon on itse hankittava.

Sunnuntaina tein raksalla vanhoja roikkuneita rästihommia ja laitoin tekniseen tilaan pari puuttuvaa jalkalistaa sekä autotallin ikkunoihin smyygejä. Iso ikkuna tuli kokonaan valmiiksi.

Muista ikkunoista puuttuu vielä sisäpuolelta pystylaudat, kun alkoi tulla pimeä.

Pitänee tehdä nuo loppuun ensi viikolla, kunhan saan sitä ennen haettua lisää 145 mm maalattua lautaa. Luulin, että saan ikkunoiden reunalistat tehtyä 120 mm laudasta, mutta se olikin liian pientä, johtuen Kastellin erilaisista ikkunapelleistä, joiden takia reunalaudat tulee pidemmälle.