Design-talon porukka on kiitettävästi korjannut luovutuksessa listattuja vikoja.

Kirvesmiesporukka korjasi ulkovuorauksen virheet ennen joulua sekä lvi-porukka poikkesi kanssa laittamassa puuttuvan hanan talliin menevään putkeen sekä vesimittarin paremmin kiinni. Samalla säätivät pyynnöstä lattialämmitystä.

Eilen talolla poikkesi maalausporukka, joka tapetoi makuuhuoneen seinän uudestaan ja nyt on tapetissa siistit saumat. Lisäksi korjasivat pari kolhua, jotka oli tullut seiniin viimeistelyvaiheessa.

Lisäksi paikalle tuli eilen myös yleismies, joka laittoi takan pellin paikalleen, korjasi yhden pienen kolhun KHH ovesta ja laittoi irti olevan sälekaihtimen paikalleen. Sälekahdinhomma jäi hiukkasen kesken, koska siinä oli väärät osat mukana eli ei ollut integroidun kaihtimen osia mukana. Se saatiin kuitenkin nyt paikalleen ja hän tulee laittamaan nuo säätimet ensi viikolla. Lisäksi tämä vanhempi herrasmies sääti kaikki ovet kohdalleen pyytämättä! Mukavaa nähdä kuinka ammattimies hoiti homman kysymättä, kun huomasi että pientä säätöä olisi tarvetta tehdä.

Vielä olisi muutama pikkuvika korjaamatta:

  • Autotallin kirtovesipumpun sähkökytkentä
  • Sälekaihdin kuntoon
  • Topi-keittiön kaappiviat parissa paikassa
  • Eteisen ja olohuoneen välinen katon listoitus
  • Olohuoneen ja keittiön välinen lattialista puuttuu

LVI-porukka pitää vielä pyytää kertaalleen säätämään lattialämmityksen virtauksia, koska MH3 ja WC on hiukkasen kylmiä, vaikka säädin olisikin +25C asennossa. Pitäisi saada tuonne virtausta hiukkasen enmmän.

Autotallissa hommat on ollut pysähdyksissä, koska teimme oman muuton loppuun ja lisäksi olimme auttamassa anoppia muutossa. Pitänee alkaa tehdä autotallia, kunhan nyt hiukkasen kelitkin lämpenee.