Saimme tänään Johannan enon avuksi tontille auttamaan autotallin ovien asennuksessa. Ne kun on niin painavia, että siihen tarvitaan kaksi miestä ne nostamaan paikalleen.

Ekaksi sovitettiin katokseen tuleva ovi paikalleen. Laitoimme ovet käyttäen karmiruuveja, joten niitä on helpompi säätää jatkossa.

Hyvin istuu paikalleen. Lukko on vielä laittamatta, mutta nekin on jo hankittu ja sarjoitettu samaan sarjaan talon lukkojen kanssa.

Toisen oven kohdalla piti valua hiukkasen tasoitella, että ovi mahtui hyvin paikalleen. Rälläkällä ja betonilaikalla sai aikas kivat savut aikaiseksi. Pahoittelut naapureille, jotka katosivat hetkeksi savuun.

Sitten vaan karmi ja toinen ovi paikalleen.

Ja kamerasta loppu muistikortitlta tila, joten toisesta ovesta ei ole kuvaa. Ihme juttu kun taas on muistikortti täynnä ja vastahan kesäkuussa tyhjensin kortin ja sen jälkeen ei ole tullut otettua kuin reilu tuhat valokuvaa tontilla.

Ps. Talliin on vielä hankkimatta nosto-ovet, joten jos blogin lukijoilla on antaa vinkkejä, mistä saisi kohtuuhinnalla Pirkanmaalla hyvät nosto-ovet kokoa 21*25, niin kommentoikaa!